Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć tym, którzy troszczą się o to, w jaki sposób wykorzystywane są przez nich informacje osobiste (PII). PII, jak opisano w amerykańskim prawie prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu zidentyfikowania, skontaktowania się lub zlokalizowania pojedynczej osoby lub identyfikacji osoby w kontekście.

Prosimy o dokładne zapoznanie się z naszą polityką prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, wykorzystujemy, chronimy lub w inny sposób obsługujemy Państwa dane osobowe, zgodnie z naszą stroną internetową.  

Jakie dane osobowe gromadzimy od osób odwiedzających nasz blog, witrynę lub aplikację?

  Przy zamawianiu lub rejestracji na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail lub innych danych, które pomogą Ci w doświadczeniu.

Kiedy zbieramy informacje?

  Gromadzimy informacje od Ciebie, gdy subskrybujesz biuletyn lub wprowadzasz informacje na naszej stronie.

Przekaż nam opinię na temat naszych produktów lub usług

Jak wykorzystujemy Twoje informacje?

Możemy wykorzystywać informacje, które zbieramy od Ciebie, gdy rejestrujesz się, dokonujesz zakupu, rejestrujesz się do naszego newslettera, odpowiadasz na ankietę lub komunikację marketingową, surfujesz po stronie lub korzystasz z niektórych innych funkcji witryny w następujący sposób:

 Aby spersonalizować swoje doświadczenie i umożliwić nam dostarczanie treści i ofert produktów, w których jesteś najbardziej zainteresowany.       

 Aby ulepszyć naszą stronę, aby lepiej Ci służyć.      

  Aby wysyłać okresowe wiadomości e-mail dotyczące zamówienia lub innych produktów i usług.

Jak chronimy Twoje informacje?

Nie używamy skanowania i / lub skanowania do luk w standardach PCI. Dostarczamy tylko artykuły i informacje. Nigdy nie pytamy o numery kart kredytowych.

Używamy regularnego skanowania złośliwego oprogramowania. Twoje dane osobowe znajdują się za zabezpieczonymi sieciami i są dostępne tylko dla ograniczonej liczby osób, które mają specjalne prawa dostępu do takich systemów i są zobowiązane do zachowania poufności informacji. Ponadto wszystkie wrażliwe / kredytowe informacje, które podajesz, są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).  

Wprowadzamy różne środki bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza, przekazuje lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa danych osobowych. Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane ani przetwarzane na naszych serwerach.  

Czy używamy plików „cookies”?  

Tak. Pliki cookie to małe pliki, które witryna lub jej dostawca usług przekazuje na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli pozwala), która umożliwia systemowi witryny lub dostawcy usług rozpoznanie przeglądarki i przechwycenie i zapamiętanie pewnych informacji. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć elementy w koszyku.

Są one również używane, aby pomóc nam zrozumieć Twoje preferencje w oparciu o poprzednią lub obecną aktywność na stronie, co pozwala nam oferować ulepszone usługi. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam w gromadzeniu zagregowanych danych o ruchu w witrynie i interakcji z witryną, abyśmy mogli zaoferować lepsze doświadczenia i narzędzia w przyszłości.

Używamy plików cookie do:

 Zrozum i zapisz preferencje użytkownika do przyszłych wizyt.      

  Skompiluj zagregowane dane dotyczące ruchu w witrynie i interakcji z witryną, aby w przyszłości oferować lepsze doświadczenia i narzędzia. Możemy również korzystać z zaufanych usług innych firm, które śledzą te informacje w naszym imieniu. Możesz zdecydować, aby Twój komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy wysyłany jest plik cookie, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to za pomocą ustawień przeglądarki. Ponieważ przeglądarka jest trochę inna, zajrzyj do menu Pomoc swojej przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak poprawnie zmodyfikować pliki cookie.

Jeśli użytkowników wyłącz pliki cookie w swojej przeglądarce:

Wyłączenie plików cookie spowoduje wyłączenie niektórych funkcji witryny.

Ujawnianie informacji osobom trzecim

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy osobom trzecim twoich danych osobowych, chyba że powiadomimy użytkowników z wyprzedzeniem. Nie obejmuje to partnerów hostingowych i innych stron, które pomagają nam w obsłudze naszej strony internetowej, prowadzeniu naszej działalności lub obsłudze naszych użytkowników, o ile strony te zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy.

Możemy również udostępniać informacje, gdy ich wydanie jest odpowiednie do przestrzegania prawa, egzekwowania naszych zasad witryny lub ochrony naszych lub innych praw, własności lub bezpieczeństwa.

Jednak informacje o odwiedzających, które nie mogą zostać zidentyfikowane osobiście, mogą być udostępniane innym podmiotom w celach marketingowych, reklamowych lub innych.

Linki osób trzecich

Czasami, według naszego uznania, możemy włączać lub oferować produkty lub usługi innych firm na naszej stronie internetowej. Te witryny osób trzecich mają oddzielne i niezależne zasady ochrony prywatności. Dlatego też nie ponosimy odpowiedzialności za treść i działania tych powiązanych stron. Niemniej jednak staramy się chronić integralność naszej strony i witamy wszelkie opinie na temat tych stron.

Google

Wymogi reklamowe Google można podsumować zasadami reklamowymi Google. Są one wprowadzane w celu zapewnienia pozytywnych doświadczeń użytkownikom. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en Używamy Google AdSense Advertising na naszej stronie internetowej. Google, jako dostawca zewnętrzny, używa plików cookie do wyświetlania reklam na naszej stronie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia mu wyświetlanie reklam naszym użytkownikom na podstawie poprzednich odwiedzin naszej witryny i innych witryn w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z korzystania z plików cookie DART, odwiedzając politykę prywatności reklam Google i sieci partnerskiej.  

Zaimplementowaliśmy następujące elementy: • Remarketing za pomocą Google AdSense    

  Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google     

 Dane demograficzne i interesy Zgłaszane przez nas, wraz z zewnętrznymi dostawcami, takimi jak Google, wykorzystujemy pliki cookie podmiotów zewnętrznych (takie jak pliki cookie Google Analytics) i pliki cookie stron trzecich (takie jak pliki cookie DoubleClick) lub identyfikatory innych firm razem w celu skompilowania danych w odniesieniu do interakcji użytkownika z wyświetleniami reklam i innymi funkcjami usługi reklamowej związanymi z naszą witryną.

Rezygnacja:

Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące sposobu reklamowania się Google za pomocą strony Ustawienia reklam Google. Możesz też zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z programu Network Advertising Initiative lub korzystając z dodatku Google Analytics Opt Out Browser.

California Online Privacy Protection Act

CalOPPA jest pierwszym państwowym prawem w kraju, które wymaga od komercyjnych stron internetowych i usług online publikowania polityki prywatności. Zasięg prawa rozciąga się daleko poza granicami Kalifornii, aby wymagać od każdej osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (a także na świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające dane osobowe od Kalifornii, aby opublikowała widoczną politykę prywatności na swojej stronie internetowej, podając dokładnie zbierane informacje i te osoby lub firmy, z którymi jest współdzielone.  

Zobacz więcej na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Zgodnie z CalOPPA zgadzamy się na:   Użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo. Po utworzeniu tej polityki prywatności dodamy link do niej na naszej stronie głównej lub przynajmniej na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę. Nasz link do Polityki Prywatności zawiera słowo „Prywatność” i można go łatwo znaleźć na wyżej wymienionej stronie.  

Zostaniesz powiadomiony o wszelkich zmianach w Polityce prywatności:      

 Na naszej stronie polityki prywatności Może zmienić twoje dane osobowe:      

  Wysyłając nam e-maila

Jak nasza strona obsługuje sygnały Do Not Track?

Szanujemy sygnały „Nie śledź” i „Nie śledź”, nie zakładaj plików cookie ani nie używaj reklam, gdy działa mechanizm przeglądarki Do Not Track (DNT).

Czy nasza strona umożliwia śledzenie behawioralne innych firm?

Należy również pamiętać, że nie zezwalamy na śledzenie behawioralne innych firm

COPPA (Ustawa o ochronie prywatności dzieci online)

Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia, ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie (COPPA) daje rodzicom kontrolę. Federalna Komisja Handlu, amerykańska agencja ochrony konsumentów, egzekwuje zasadę COPPA, która określa, co operatorzy stron internetowych i usług online muszą zrobić, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie. Nie sprzedajemy specjalnie dzieciom w wieku poniżej 13 lat.

Uczciwe praktyki informacyjne

Zasady uczciwej praktyki informacyjnej stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych, a zawarte w nich koncepcje odegrały znaczącą rolę w rozwoju przepisów o ochronie danych na całym świecie.

Zrozumienie zasad praktyki uczciwej informacji i tego, jak powinny być wdrażane, ma kluczowe znaczenie dla przestrzegania różnych przepisów dotyczących ochrony prywatności, które chronią dane osobowe.Aby zachować zgodność z zasadami uczciwej informacji, podejmiemy następujące działania reagujące, jeśli dojdzie do naruszenia danych:  

Powiadomimy Cię e-mailem      

 W ciągu 7 dni roboczych Zgadzamy się również na zasadę indywidualnego dochodzenia roszczeń, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo dochodzić wykonalnych praw w stosunku do kolekcjonerów danych i przetwarzających, którzy nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko, aby osoby fizyczne miały egzekwowalne prawa w stosunku do użytkowników danych, ale także, aby osoby fizyczne zwracały się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania niezgodności ze strony podmiotów przetwarzających dane.

CAN SPAM Act

Ustawa CAN-SPAM to ustawa, która określa zasady dotyczące komercyjnych wiadomości e-mail, określa wymagania dotyczące komercyjnych wiadomości, daje odbiorcom prawo do zatrzymania wysyłania wiadomości e-mail do nich i określa trudne kary za naruszenia.Zbieramy Twój adres e-mail w celu:

 Przetwarzaj zamówienia i wysyłaj informacje i aktualizacje dotyczące zamówień.  

Aby być w zgodzie z CANSPAM, zgadzamy się na:

 Nie używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd podmiotów lub adresów e-mail.    

 Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w rozsądny sposób.      

 Podaj fizyczny adres naszej firmy lub siedziby głównej.     

 Monitoruj usługi e-mail marketingu innych firm pod kątem zgodności, jeśli są one używane.      

 Szybko honoruj prośby o rezygnację / rezygnację z subskrypcji.     

 Zezwalaj użytkownikom na anulowanie subskrypcji za pomocą linku na dole każdej wiadomości e-mail.


Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania przyszłych wiadomości e-mail, możesz wysłać do nas wiadomość e-mail •
 Postępuj zgodnie z instrukcjami na dole każdej wiadomości e-mail.

a my natychmiast Cię usuniemy WSZYSTKO korespondencja.

TechCreak.com - 2019