Tato politika ochrany soukromí byla sestavena tak, aby lépe sloužila těm, kteří se zajímají o to, jak se jejich „osobní údaje“ (PII) používají online. PII, jak je popsáno v zákoně USA o ochraně osobních údajů a bezpečnosti informací, jsou informace, které mohou být použity samostatně nebo s jinými informacemi k identifikaci, kontaktu nebo lokalizaci jedné osoby nebo k identifikaci jednotlivce v kontextu.

Přečtěte si prosím pečlivě naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zpracováváme vaše Osobně identifikovatelné informace v souladu s našimi webovými stránkami.  

Jaké osobní údaje shromažďujeme od lidí, kteří navštěvují náš blog, webové stránky nebo aplikaci?

  Při objednávání nebo registraci na našich stránkách můžete být požádáni, abyste zadali své jméno, e-mailovou adresu nebo jiné údaje, které vám pomohou s vaší zkušeností.

Kdy shromažďujeme informace?

  Shromažďujeme informace od vás, když se přihlásíte k odběru newsletteru nebo zadáte informace na našich stránkách.

Poskytněte nám zpětnou vazbu na naše produkty nebo služby

Jak používáme vaše informace?

Informace, které od vás shromáždíme, můžeme použít, když se zaregistrujete, provedete nákup, zaregistrujete si náš newsletter, odpovíte na průzkum nebo marketingovou komunikaci, surfujete na webových stránkách nebo použijete některé další funkce webu těmito způsoby:

 Chcete-li přizpůsobit své zkušenosti a umožnit nám poskytovat obsah a nabídky produktů, o které máte největší zájem.       

 Chcete-li zlepšit naše webové stránky s cílem lépe sloužit vám.      

  Chcete-li posílat pravidelné e-maily týkající se vaší objednávky nebo jiných produktů a služeb.

Jak chráníme vaše informace?

Nepoužíváme skenování zranitelností a / nebo skenování do standardů PCI. Poskytujeme pouze články a informace. Nikdy nepožadujeme čísla kreditních karet.

Používáme pravidelné Malware Scanning. Vaše osobní údaje jsou obsaženy za zabezpečenými sítěmi a jsou přístupné pouze omezenému počtu osob, které mají k těmto systémům zvláštní přístupová práva a jsou povinny zachovávat důvěrnost těchto informací. Všechny citlivé / kreditní informace, které poskytnete, jsou navíc šifrovány technologií Secure Socket Layer (SSL).  

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření, když uživatel zadá, předloží nebo přistupuje k jejich informacím, aby byla zachována bezpečnost vašich osobních údajů. Všechny transakce jsou zpracovávány prostřednictvím poskytovatele brány a nejsou uloženy nebo zpracovány na našich serverech.  

Používáme cookies?  

Ano. Soubory cookie jsou malé soubory, které web nebo jeho poskytovatel služeb přenáší na pevný disk počítače prostřednictvím webového prohlížeče (pokud to povolíte), což umožňuje systémům nebo poskytovatelům služeb rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace. Používáme například soubory cookie, které nám pomáhají pamatovat a zpracovávat položky v nákupním košíku.

Používají se také k tomu, aby nám pomohly porozumět vašim preferencím na základě předchozí nebo aktuální aktivity webu, což nám umožňuje poskytovat vám vylepšené služby. Používáme také cookies, které nám pomáhají kompilovat souhrnné údaje o návštěvnosti stránek a interakci webu, abychom mohli v budoucnu nabídnout lepší zkušenosti a nástroje na webu.

Používáme cookies k:

 Pochopení a uložení uživatelských preferencí pro budoucí návštěvy.      

  Sestavte souhrnná data o provozu na webu a interakcích na webu, abyste v budoucnu nabídli lepší zkušenosti a nástroje na webu. Můžeme také použít důvěryhodné služby třetích stran, které tyto informace sledují v našem zastoupení. Můžete zvolit, aby vás počítač varoval při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete vypnout všechny soubory cookie. To provedete prostřednictvím nastavení prohlížeče. Vzhledem k tomu, že prohlížeč je trochu jiný, podívejte se do nápovědy svého prohlížeče, abyste se dozvěděli správný způsob úpravy souborů cookie.

Li uživatelů zakázat soubory cookie v prohlížeči:

Pokud vypnete cookies, vypne se některá funkce webu.

Poskytování informací třetími stranami

Nebudeme prodávat, obchodovat ani jinak převádět na vaše osobní údaje, pokud neposkytneme uživatelům předem. Nezahrnuje to webhostingové partnery a další strany, které nám pomáhají při provozování našich webových stránek, vedení našeho podnikání nebo poskytování služeb našim uživatelům, pokud tyto strany souhlasí s tím, že budou tyto informace uchovávat důvěrné.

Můžeme také zveřejnit informace, když je jejich vydání vhodné pro dodržování zákonů, prosazování zásad našich stránek nebo pro ochranu našich nebo jiných práv, majetku nebo bezpečnosti.

Informace o návštěvnících, které nelze osobně identifikovat, však mohou být poskytnuty dalším stranám za účelem marketingu, reklamy nebo jiného použití.

Odkazy třetích stran

Příležitostně, dle našeho uvážení, můžeme na našich webových stránkách zahrnout nebo nabídnout produkty nebo služby třetích stran. Tyto stránky třetích stran mají samostatné a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Proto nemůžeme nést žádnou odpovědnost za obsah a aktivity těchto odkazovaných stránek. Snažíme se však chránit integritu našich stránek a uvítat jakoukoli zpětnou vazbu o těchto stránkách.

Google

Požadavky na inzerci společnosti Google lze shrnout do zásad inzerce společnosti Google. Jsou zavedeny tak, aby uživatelům poskytovaly pozitivní zkušenosti. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en Používáme reklamu Google AdSense na našich webových stránkách. Společnost Google jako dodavatel třetích stran používá soubory cookie k zobrazování reklam na našich stránkách. Používání souboru cookie DART společností Google mu umožňuje zobrazovat reklamy našim uživatelům na základě předchozích návštěv našich stránek a dalších stránek na Internetu. Uživatelé se mohou odhlásit z používání souboru cookie DART na stránce Zásady ochrany osobních údajů služby Google Ad and Content Network.  

Implementovali jsme následující: Remarketing se službou Google AdSense    

  Přehled zobrazení zobrazení v reklamní síti Google     

 Vykazování demografických údajů a zájmů Společně s dodavateli třetích stran, jako je například společnost Google, používáme soubory cookie první strany (například soubory cookie služby Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie DoubleClick) nebo jiné identifikátory třetích stran. pokud jde o interakce uživatelů s zobrazeními reklam a dalšími funkcemi reklamních služeb, které se týkají našich webových stránek.

Zrušení:

Uživatelé mohou nastavit předvolby, jak vám Google inzeruje, na stránce Nastavení reklam Google. Případně se můžete odhlásit na stránce Odhlásit se z iniciativy Network Advertising Initiative nebo přidat prohlížeč Google Analytics Opt Out Browser.

Kalifornie online zákon na ochranu soukromí

CalOPPA je první státní zákon v zemi, který vyžaduje, aby komerční webové stránky a online služby zveřejňovaly zásady ochrany osobních údajů. Dosah zákona se táhne daleko za Kalifornii a vyžaduje, aby každá osoba nebo společnost ve Spojených státech (a možná i svět), která provozuje webové stránky sbírající osobní údaje od spotřebitelů v Kalifornii, zveřejnila na svých internetových stránkách nápadné zásady ochrany osobních údajů, na kterých budou přesně uvedeny informace, které jsou shromažďovány, jednotlivci nebo společnosti, s nimiž je sdílena.  

Více na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Podle CalOPPA souhlasíme s následujícím:   Uživatelé mohou navštívit naše stránky anonymně. Jakmile je tato politika ochrany osobních údajů vytvořena, přidáme k ní odkaz na naší domovské stránce nebo minimálně na první významné stránce po vstupu na naše webové stránky. Naše Zásady ochrany osobních údajů obsahují slovo „Soukromí“ a lze je snadno nalézt na výše uvedené stránce.  

Budete informováni o změnách zásad ochrany osobních údajů:      

 Na stránce Zásady ochrany osobních údajů Můžete změnit své osobní údaje:      

  E-mailem nám

Jak naše stránky zpracovávají signály Not Not Track?

Vyznamenáme signály Not Not Track a Do Not Track, sázíme soubory cookie nebo používáme reklamu, když je nainstalován mechanismus prohlížeče Do Not Track (DNT).

Umožňuje naše stránky sledování chování třetích stran?

Je také důležité poznamenat, že neumožňujeme sledování chování třetích stran

COPPA (Zákon o ochraně soukromí dětí online)

Pokud jde o shromažďování osobních údajů od dětí mladších 13 let, zákon o ochraně soukromí dětí online (COPPA) staví rodiče pod kontrolu. Federální obchodní komise, americká agentura na ochranu spotřebitele, prosazuje pravidlo COPPA, které vysvětluje, co musí provozovatelé internetových stránek a online služeb udělat, aby chránili soukromí a bezpečnost dětí online. Konkrétně neobchodujeme s dětmi mladšími 13 let.

Praxe spravedlivých informací

Zásady spravedlivé informační praxe tvoří páteř práva na ochranu soukromí ve Spojených státech a pojmy, které zahrnují, hrály významnou roli ve vývoji zákonů na ochranu údajů po celém světě.

Pochopení principů spravedlivých informací a jejich implementace je zásadní pro dodržování různých zákonů o ochraně osobních údajů, které chrání osobní údaje.Abychom byli v souladu s pravidly spravedlivého informování, přijmeme následující opatření, pokud dojde k porušení údajů:  

Budeme vás informovat e-mailem      

 Do 7 pracovních dnů také souhlasíme s principem individuálního odškodnění, který vyžaduje, aby jednotlivci měli právo právně prosazovat vymahatelná práva vůči subjektům shromažďujícím data a zpracovatelům, kteří nedodržují zákon. Tato zásada vyžaduje nejen to, aby jednotlivci měli vymahatelná práva vůči uživatelům údajů, ale také to, že se jednotlivci obracejí na soudy nebo vládní agentury, aby vyšetřili a / nebo stíhali nedodržování předpisů zpracovateli údajů.

CAN SPAM Act

CAN-SPAM Act je zákon, který stanoví pravidla pro komerční e-maily, stanoví požadavky na komerční zprávy, dává příjemcům právo na to, aby jim e-maily přestaly být zasílány, a vysvětluje přísné tresty za jejich porušení.Sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom:

 Zpracování objednávek a zasílání informací a aktualizací týkajících se objednávek.  

Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s následujícím:

 Nepoužívejte falešné nebo zavádějící subjekty nebo e-mailové adresy.    

 Identifikujte zprávu jako reklamu nějakým rozumným způsobem.      

 Uveďte fyzickou adresu našeho sídla firmy nebo webu.     

 Sledujte služby třetích stran pro e-mailový marketing, pokud je používán.      

 Rychlé vyhlášení požadavků na odhlášení / odhlášení.     

 Umožněte uživatelům odhlásit se pomocí odkazu v dolní části každého e-mailu.


Pokud se budete chtít kdykoliv odhlásit od obdržení budoucích e-mailů, můžete nás kontaktovat na adrese: •
 Postupujte podle pokynů v dolní části každého e-mailu.

a my vás okamžitě odstraníme VŠECHNO korespondence.

TechCreak.com - 2019