Тази политика за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от това как се използва тяхната „Лична идентификационна информация“ (PII) онлайн. ЗПО, както е описано в законодателството на САЩ за защита на личните данни и информационната сигурност, е информация, която може да се използва самостоятелно или с друга информация за идентифициране, установяване на контакт или намиране на едно лице или за идентифициране на дадено лице в контекст.

Моля, прочетете внимателно нашата политика за поверителност, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или по друг начин обработваме Вашата Лична Идентификационна Информация в съответствие с нашия уебсайт.  

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия блог, уебсайт или приложение?

  При поръчка или регистрация на нашия сайт, може да бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес или други подробности, за да ви помогне с вашия опит.

Кога събираме информация?

  Ние събираме информация от вас, когато се абонирате за бюлетин или въвеждате информация на нашия сайт.

Дайте ни обратна връзка за нашите продукти или услуги

Как използваме вашата информация?

Можем да използваме информацията, която събираме от вас, когато се регистрирате, да направите покупка, да се регистрирате за нашия бюлетин, да отговорите на проучване или маркетингова комуникация, да сърфирате в сайта или да използвате някои други функции на сайта по следните начини:

 За да персонализирате своя опит и да ни позволите да доставим вида съдържание и продуктови предложения, в които се интересувате най-много.       

 За да подобрим уебсайта си, за да ви служим по-добре.      

  Да изпращате периодични имейли относно вашата поръчка или други продукти и услуги.

Как да защитим вашата информация?

Ние не използваме сканиране на уязвимости и / или сканиране към PCI стандарти. Ние предоставяме само статии и информация. Никога не искаме номера на кредитни карти.

Използваме редовно сканиране за злонамерен софтуер. Вашата лична информация се съдържа зад защитените мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят информацията в тайна. В допълнение, цялата чувствителна / кредитна информация, която предоставяте, е криптирана чрез технологията Secure Socket Layer (SSL).  

Ние прилагаме различни мерки за сигурност, когато потребителят въведе, подаде или получи достъп до тяхната информация, за да запази сигурността на вашата лична информация. Всички транзакции се обработват чрез доставчик на шлюз и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.  

Използваме ли „бисквитки“?  

Да. Бисквитките са малки файлове, които сайтът или неговият доставчик на услуги прехвърлят на твърдия диск на компютъра чрез вашия уеб браузър (ако позволите), което позволява на системите на сайта или доставчика на услуги да разпознават вашия браузър и да улавят и запомнят определена информация. Например, използваме „бисквитки“, за да ни помогне да запомним и обработим елементите в пазарската кошница.

Те също се използват, за да ни помогнат да разберем предпочитанията ви въз основа на предишната или текущата активност на сайта, което ни позволява да ви предоставим подобрени услуги. Също така използваме „бисквитки“, за да ни помогне да събираме обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействието на сайта, така че в бъдеще да предлагаме по-добър опит и инструменти на сайта.

Използваме „бисквитки“ за:

 Разбиране и запазване на потребителските предпочитания за бъдещи посещения.      

  Събирайте обобщени данни за трафика на сайтове и взаимодействията на сайтовете, за да предложите по-добър опит и инструменти на сайта в бъдеще. Можем също така да използваме надеждни услуги на трети страни, които следят тази информация от наше име. Можете да изберете да ви предупреждава всеки път, когато се изпраща „бисквитка“, или да изберете да изключите всички „бисквитки“. Правите това чрез настройките на браузъра си. Тъй като браузърът е малко по-различен, погледнете в менюто за помощ на браузъра си, за да научите правилния начин за промяна на „бисквитките“.

ако потребители деактивирайте „бисквитките“ в браузъра си:

Ако изключите бисквитките, ще изключите някои от функциите на сайта.

Оповестяване от трети страни

Ние не продаваме, не търгуваме или по друг начин прехвърляме на външни лица вашата Лична информация, освен ако не предоставим на потребителите предварително уведомление. Това не включва партньори за хостинг на уебсайтове и други страни, които ни помагат в работата на нашия уебсайт, провеждането на нашата дейност или обслужването на нашите потребители, при условие че тези страни се съгласят да пазят тази информация поверителна.

Можем също така да публикуваме информация, когато това съобщение е подходящо, за да се съобрази със закона, да наложи правилата ни за сайта, или да защити нашите, чужди или други права, собственост или безопасност.

Въпреки това, информация за посетители, която не може да бъде идентифицирана лично, може да бъде предоставена на други страни за маркетинг, реклама или друга употреба.

Връзки от трети страни

Понякога, по наша преценка, можем да включим или предлагаме продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Затова ние не носим отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и приветстваме всякаква информация за тези сайтове.

Google

Изискванията за рекламиране на Google могат да бъдат обобщени от рекламните принципи на Google. Те се въвеждат, за да осигурят положителен опит за потребителите. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en Ние използваме Google AdSense реклама на нашия уебсайт. Google, като трета страна, използва бисквитки, за да показва реклами на нашия сайт. Използването на „бисквитката“ на DART от Google му позволява да показва реклами на нашите потребители въз основа на предишни посещения на нашия сайт и други сайтове в интернет. Потребителите могат да се откажат от използването на „бисквитката“ на DART, като посетят правилата за поверителност на рекламите и съдържателната мрежа на Google.  

Въведохме следното: • Ремаркетинг с Google AdSense    

  Отчитане на импресии в дисплейната мрежа на Google     

 Отчитане на демографски данни и интереси Ние, заедно с доставчици от трети страни като Google, използваме „бисквитки“ от първа страна (като „бисквитки“ от Google Анализ) и „бисквитки“ на трети страни (като „бисквитката“ на DoubleClick) или други идентификатори на трети страни, за да компилираме данни относно взаимодействията на потребителите с рекламни импресии и други функции на рекламни услуги, тъй като те се отнасят до нашия уебсайт.

Изключване:

Потребителите могат да задават предпочитания за това как Google ви рекламира, използвайки страницата Google Настройки за реклами. Друга възможност е да се откажете, като посетите страницата за изключване на инициативата за мрежова реклама или като добавите добавката на браузъра за изключване на Google Анализ.

Калифорнийски онлайн Закон за защита на личните данни

CalOPPA е първият държавен закон в страната, който изисква търговските уебсайтове и онлайн услугите да публикуват декларация за поверителност. Достигането на закона се простира далеч отвъд Калифорния, за да се изисква от всяко лице или компания в Съединените щати (и вероятно в света), които управляват уебсайтове, събиращи лична идентификационна информация от потребителите на Калифорния, да публикуват ясна политика за поверителност на своя уебсайт, в която се посочва точно събраната информация физически лица или компании, с които се споделя.  

Вижте още на: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Според CalOPPA приемаме следното:   Потребителите могат да посещават нашия сайт анонимно. След като създадем тази политика за поверителност, ще добавим линк към него на нашата начална страница или като минимум на първата значима страница след влизането в нашия уебсайт. Връзката ни с Декларацията за поверителност включва думата „Поверителност“ и може лесно да бъде намерена на посочената по-горе страница.  

Ще бъдете уведомени за промени в Декларацията за поверителност:      

 На нашата Декларация за поверителност може да променя личната ви информация:      

  Като ни изпратите имейл

Как сайтът ни обработва "Не проследявайте сигнали"?

Ние уважаваме „Не проследявайте сигнали“ и „Не проследяваме“, „бисквитките“ за растенията, или използваме реклами, когато е налице механизъм за браузър „Не следи“ (DNT).

Сайтът ни позволява ли проследяване на поведението на трети страни?

Също така е важно да се отбележи, че не позволяваме проследяване на поведението на трети страни

COPPA (Закон за защита на личните данни за деца онлайн)

Когато става въпрос за събиране на лична информация от деца под 13-годишна възраст, Законът за защита на личните данни за деца (COPPA) поставя родителите под контрол. Федералната търговска комисия, американската агенция за защита на потребителите, прилага правилото COPPA, в което се посочва какво трябва да направят операторите на уебсайтове и онлайн услуги, за да защитят личните данни и безопасността на децата онлайн. Ние не търгуваме конкретно с деца под 13-годишна възраст.

Справедливи информационни практики

Принципите на справедливата информационна практика са гръбнакът на правото на неприкосновеност на личния живот в Съединените щати и понятията, които те включват, изиграха важна роля в разработването на закони за защита на данните по целия свят.

Разбирането на принципите на справедливата информационна практика и начина, по който те трябва да се прилагат, е от решаващо значение за спазването на различните закони за поверителност, които защитават личната информация.За да бъдем в съответствие с Практиките за честна информация, ще предприемем следните действия, в случай че възникне нарушение на данните:  

Ще ви уведомим по имейл      

 В рамките на 7 работни дни Също така се съгласяваме с принципа за индивидуално обезщетение, който изисква от физическите лица да имат право да преследват законно правата си срещу събирачи и обработващи данни, които не спазват закона. Този принцип изисква не само физическите лица да имат приложими права срещу ползвателите на данни, но също така, че лицата могат да се обърнат към съдилища или държавни агенции за разследване и / или преследване на неспазване от страна на обработващите данни.

Законът за CAN SPAM

Законът CAN-SPAM е закон, който определя правилата за търговската електронна поща, установява изисквания за търговски съобщения, дава право на получателите да получават електронни писма от изпращането им до тях и посочва трудни наказания за нарушения.Събираме имейл адреса ви, за да:

 Обработване на поръчки и изпращане на информация и актуализации, свързани с поръчки.  

За да бъде в съответствие с CANSPAM, ние приемаме следното:

 Не използвайте фалшиви или подвеждащи теми или имейл адреси.    

 Идентифицирайте съобщението като реклама по някакъв разумен начин.      

 Включете физическия адрес на централата на нашия бизнес или на сайта.     

 Следете услугите на трети лица за маркетинг на електронната поща за съответствие, ако се използва.      

 Уважавайте заявките за отказ / отписване бързо.     

 Позволете на потребителите да се отпишат, като използвате връзката в долната част на всеки имейл.


Ако по всяко време искате да прекратите получаването на бъдещи имейли, можете да ни пишете на
 Следвайте инструкциите в долната част на всеки имейл.

и ние веднага ще ви премахнем ВСИЧКО кореспонденция.

TechCreak.com - 2019